Lucruri pe care sa nu le tii in baie

Suntem siguri ca si tu depozitetzi lucruri in baie. Dar nu este tocmai indicare- Iata despre ce lucruri este vorba si de ce nu e bine sa le tii în baie!

1. Cosmeticele

E recomandat ca majoritatea cosmeticelor sa fie pastrate la temperatura camerei. Oja, fardurile de pleoape, fardul de obraz, fondul de ten si chiar mascara se pastrează mult mai bine într-un spatiu bine aerisit si racoros. Dacă le tii în baie, se vor deteriora mult mai repede din cauza schimbărilor bruste de temperatura si a aburului fierbinte.

In acelasi timp, caldura favorizează inmultirea bacteriilor si germenilor din pensule. Asadar, ai face bine sa ai o masuta de machiaj in dormitor ori în toaleta de serviciu.

2. Medicamente

Si tu ai dulapul cu medicamente prins pe peretele din baie? Nu e deloc indicat, schimbarile de temperatura si umezeala accelereaza expirarea medicamentelor. Acestea trebuie depozitate intr-un loc intunecat si racoros.

3. Parfumul

Aroma parfumului se altereaza treptat, iar caldura si umiditatea grabesc procesul, facand parfumul sa persiste din ce în ce mai putin.

4. Prosoapele umede

Scoate la uscat prosoapele dupa ce au fost folosite, in special daca baia nu este prea bine aerisita. Prosoapele umede favorizeaza aparitia mucegaiului si incep sa miroasa greu.

5. Electronicele

Umiditatea este un mare dusman al electronicelor, mai ales telefonului tau asa ca ai face bine sa nu tii electronicele in baie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *