Despre sanatate

Indiferent de varsta pe care o avem trebuie sa ne gandim la sanatatea noastra. Cand suntem mici au grija, de acest aspect, parintii nostri; dupa ce crestem noi suntem cei care ne luam viata in maini si avem grija de tot ceea ce avem nevoie.

V. L. Allineare spunea “Cand vine vremea sa mananci corect si sa incepi sa faci exericitii, nu exista “Voi incepe de maine”. Maine este boala” asa ca nu mai stati pe ganduri si incepeti sa aveti grija de voi.

Pentru a va pastra sanatatea trebuie sa aveti o alimentatie corecta, sa respirati corect, sa va relaxati ori de cate ori aveti ocazia ( aromoterapie, reflexoterapie, meditatie, etc.), sa comunicati, sa fiti pozitivi, sa fiti activi si sa aveti parte de lumina; aveti grija de corp, minte si suflet pentru a avea o sanatate completa.

Cu totii stim ca, in aceste vremuri, este foarte greu sa nu ne stresam, cu toate acestea trebuie sa ne gasim timp pentru a petrece timp cu noi, putem merge la o partida de tenis, bedminton, footbal, volei, baschet, etc. Orice sport practicat este benefic pentru organism. Totodata este foarte important ca in timpul zilei sa consumam cel putin 2l de apa, 75% din organismul nostru este construit din apa, de aceea trebuie sa avem grija de el. Cel mai bine este sa fim precauti de la inceput pentru a putea preveni ceea ce va fi in viitor.